Make up for her

Make up for her

srijeda, 11. prosinca 2013.

PINK PANDA


Svi mi znamo za online kupovinu i mislim kako nema osobe koja nije nešto naručila preko interneta, ili barem poželjela naručit no okolnosti joj to nisu dopuštale. Ponekad internet kupovina donosi loša iskustva, loše ponude, loše cijene.. no ne i PINK PANDA

 

PINK PANDA je novija online trgovina koja garantira kvalitetan proizvod,pristupačnu cijenu te, najvažnije, zadovoljstvo kupaca. Važno je napomenuti da drže jedino proizvode koji nisu testirani na životinjama što je mnogima od nas jako važno. Drže se slogana "neka šminka ne ostavlja krvave poljupce".


 Meni najbolje što ova online trgovina nudi je: 44-dnevna garancija što znači da imaš 44 dana da isprobaš proizvod te ako nisi zadovoljna možeš ga vratiti dok oni tebi vraćaju novac. Nevjerojatno zar ne? Svi njihovi proizvodi su orginal tako da se ne morate brinuti o kvaliteti, također na PINK PANDI možete naći razne savjete, tutoriale, preuzeti besplatnu online knjigu, možete čak i nazvati za besplatnu pomoć. Koja još trgovina to nudi? 
Važno je i napomenuti da se plaća pouzećem, znači da plaćate gotovinom i to tek kada vam poštar donese paket. Mislim da je to zaista najjednostavniji način. Također otvorite li njihovu stranicu (link se nalazi na kraju posta) naići ćete na mnogima poznato lice. Blanka Bare šminkericama poznata i kao Variola Vera  trudi se odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam na najbolji mogući način.
          Sve detaljnije informacije nalaze se na njihovoj web stranici: http://www.pinkpanda.hr/
                                                i Facebook stranici: https://www.facebook.com/pinkpanda.hr?fref=ts

          Trebam li vam reći kako se u mojoj košarici nalazi hrpa proizvoda koji čekaju odlazak na blagajnu?



3 komentara:

  1. Variola mi je presavršena ^^ Ima predobar stil *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) Apsolutno je fenomenalna. I ima prelijepo lice i talentirana je.

      Izbriši
  2. Znam, ona je jedna od mojih idola, posebno na području make up-a ;)

    OdgovoriIzbriši